Wijnadvies nodig?

Contact Informatie

* Verplichte velden

Wijn cadeau geven?

Wat is er nou leuker dan wijn cadeau geven, want voor elke smaak en elke prijs is een passende wijn te vinden. Of je de wijn zelf uitkiest en verstuurt of dat je ons de wijn laat uitkiezen, 1 fles verstuurt of meerdere flessen,  een bestaande mixdoos weggeeft of dat de wijnexperts van Grapeful een mixdoos laat samenstellen -  bij Grapeful is alles mogelijk!

De verschillende opties op een rijtje.

Lees verder

Bestel de wijn op Grapeful.nl en laat op een ander adres bezorgen

In het bestelproces kun je ervoor kiezen de wijn naar een ander adres dan het factuuradres te laten versturen. Ook in de doos zit geen factuur, dus de ontvanger van de wijn krijgt geen inzicht in de kosten, Grapeful hanteert geen minimum aantal flessen, een cadeau weggeven kan al vanaf 1 fles.

Kies zelf een mixdoos of laat onze wijnexperts een mixdoos samenstellen

Grapeful biedt keuze uit een groot aantal mixdozen: van een betaalbare introductie mixdoos voor € 39,50 tot een exclusieve Bordeaux/Bergerac mixdoos voor € 87,50. Maar je kunt ook kiezen voor een mixdoos met biologische wijnen, zoete wijnen, witte wijnen of mixdozen van specifieke wijnhuizen.

Uiteraard kunnen wijn ook een mixdoos op maat voor je samenstellen. Laat ons op info@grapeful.nl weten wat je wensen zijn en wij komen met een passend voorstel.

Advies op maat

Wil je ons je wijncadeau laten samenstellen, heb je specifieke wensen ten aanzien van de verpakking of wil je een persoonlijk kaartje toevoegen – neem dan contact met ons op en we bespreken je wensen. Je kunt ons bereiken via info@grapeful.nl of via 020 – 8932989

terug